mijn aanbod

Ik wil je laten ervaren dat je zelf een veel grotere bijdrage aan je totale
gezondheid kunt leveren dan je zelf ooit gedacht hebt!

Kan ik jóu helpen?

De basismethode waar ik mee werk is de Pijn Reset Methode (Voorheen Triggerpoint Reset Methode). Deze methode richt zich op het oplossen van de oorzaak/oorzaken van jouw terugkerende, langdurige en chronische klachten, namelijk de onbewust onderdrukte emoties. Vele klachten kunnen worden opgelost, maar helaas natuurlijk niet allemaal. De veel voorkomende klachten die cliënten ervaren als ze voor het eerst contact opnemen zijn met name rugklachten. Maar ook nekklachten, (spannings-) hoofdpijn, schouderklachten, algeheel pijnlijk en stijf lichaam en opspelende (oude) blessures, fibromyalgie en bekkenklachten komen voor.

 

Herken jij je óók in de volgende eigenschappen?
– Ambitieus
– Perfectionistisch
– ‘People pleaser’
– Streng zijn voor jezelf
– Je zet jezelf vaak aan de kant voor anderen

…en wil je ook (weer) de leider worden over je lichaam, jezelf en je leven, zónder pijn? Dan is het exact de juiste tijd om samen aan het werk te gaan!

Voor als je wilt weten waarom je nog niet van je rugklachten af bent terwijl je steeds vaker rekening móet houden met die pijn en nieuwe klachten. Pak dan gratis dit moment om de eerste 2 stappen te leren om pijnvrij te worden!

Voor als je tegen (vaste) patronen aanloopt die je graag wilt doorbreken zodat je zélf weer de regie in handen krijgt en de eerste stap wilt zetten naar een leven waarin jij weer bepaalt wat er gebeurt in plaats van dat je de omstandigheden het laat bepalen. 

Voor als je graag weer je leven wilt leven met jezelf op nummer 1 in plaats van je pijn op nummer 1. 
Maak met dit traject échte grote stappen naar een pijnvrij leven vol energie en vitaliteit!

bIJ ALLES WAT IK DOE...

100% BETROKKEN

Mijn cliënten geven aan dat ik precies aan voel wat ze wanneer nodig hebben. Dat kan ik alleen realiseren als ik 100% bij je betrokken ben. 

eerst kennismaken

Kennismaken doen we in mijn gratis lezing ‘Lees je lichaam’ en/of in mijn ‘Gratis gesprek’. Daarin wil ik eerst bekijken of ik verwacht iets voor je te kunnen betekenen en of er een klik is van beide kanten. 

Gezondheid en vitaliteit nr. 1

Mijn missie is om je te laten ervaren dat je zelf veel meer invloed hebt op je gezondheid en vitaliteit dan je zelf vaak weet. Dát staat bij mij op nummer 1 in alles wat ik doe. 

even bellen?

Ik hoor graag je vraag!

Contact Leonoor van Vitalinkra