mijn diensten

Ik wil je laten ervaren dat je zelf een veel grotere bijdrage aan je totale
gezondheid kunt leveren dan je zelf ooit gedacht hebt!

Kan ik jóu helpen?

De basismethode waar ik mee werk is de Pijn Reset Methode (Voorheen Triggerpoint Reset Methode). Deze methode richt zich op het oplossen van de oorzaak/oorzaken van jouw terugkerende, langdurige en chronische klachten. Vele klachten kunnen worden opgelost, maar helaas natuurlijk niet allemaal. De veel voorkomende klachten die cliënten ervaren als ze voor het eerst contact opnemen zijn:
– Nekklachten
– Rugklachten
– (Spannings-) hoofdpijn
– Schouderklachten
– Algeheel pijnlijk en stijf lichaam
– Opspelende (oude) blessures

 

 

Herken jij je, net als de meeste van mijn cliënten ook in de volgende eigenschappen?
– Ambitieus
– Perfectionistisch
– ‘People pleaser’
– Streng zijn voor jezelf
– Je zet jezelf vaak aan de kant voor anderen

Wil je ook (weer) de leider worden over je lichaam, jezelf en je leven, zónder pijn? Ik neem graag de tijd voor je om je daar naar toe te leiden en je de tools ervoor aan te leren.

 

lees je lichaam

(Gratis workshop)

Voor als je bent vergeten hoe je moet luisteren naar je lijf en je steeds vaker wel rekening móet houden met die pijn en nieuwe klachten. Pak dan gratis dit moment om je lichaam weer te leren lezen!

reset jezelf

(Training)

Voor als je tegen (vaste) patronen aanloopt die je graag wilt doorbreken zodat je zélf weer de regie in handen krijgt en de eerste stap wilt zetten naar een leven met minder pijn, blokkades en beperkingen.

Voor als je graag weer je leven wilt leven met jezelf op nummer 1 in plaats van je pijn, blokkades en beperkingen op nummer 1. Gun jezelf dan dit traject om échte grote stappen te maken!

bIJ ALLES WAT IK DOE...

100% BETROKKEN

Mijn cliënten geven aan dat ik precies aan voel wat ze wanneer nodig hebben. Dat kan ik alleen realiseren als ik 100% bij je betrokken ben. 

eerst kennismaken

Kennismaken doen we in mijn gratis workshop ‘Lees je lichaam’ en/of in mijn ‘Gratis gesprek’. Daarin wil ik eerst bekijken of ik verwacht iets voor je te kunnen betekenen en of er een klik is van beide kanten. 

Gezondheid en vitaliteit nr. 1

Mijn missie is om je te laten ervaren dat je zelf veel meer invloed hebt op je gezondheid en vitaliteit dan je zelf vaak weet. Dát staat bij mij op nummer 1 in alles wat ik doe. 

even bellen?

Ik hoor graag je vraag!

Contact Leonoor van Vitalinkra