'De Pijnverlichter'

Het 2- wekelijkse info-bulletin met holistische informatie over pijnvrij worden van chronische (pijn)klachten voor vrouwen en mannen die hélemaal klaar zijn met hun pijn.

In dit holistische infobulletin schrijf ik 2-wekelijks over alles wat te maken heeft met pijnvrij worden. Dat kunnen ervaringen van mezelf of van cliënten zijn, maar ook tips, adviezen en interessante weetjes komen aan bod. 

Pijnvrij word je niet zomaar. Er is geen Quickfix en het ligt nooit aan 1 ding.

Er is wél altijd 1 ‘etter van de klas’, één verdrongen emotie die heel hard z’n best doet om weggestopt te blijven. Dát is de etter die er bij jou voor zorgt dat je nog steeds (pijn)klachten hebt…

Naast die enorme etter, zijn er ook andere aspecten die meespelen.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere:
Je gedrag
Je gedachten
Je mindset
Je voeding 
Je rust

Ik wil graag 'De Pijnverlichter' ontvangen!
Laat hier je gegevens achter en je ontvangt elke week 'De Pijnverlichter' in je mailbox. Als je het niet meer wilt ontvangen, kan je je ten alle tijden uitschijven.

Je gegevens zijn veilig. Ik gebruik ze alleen voor 'De Pijnverlichter' en eventuele overige marketinguitingen vanuit Vitalinkra. Lees het privacybeleid.

Is er nog steeds geen fysieke oorzaak voor je (pijn)klachten gevonden en waar ze wel vandaan komen is een raadsel? Heb je het gevoel dat stress en/of gebeurtenissen van eerder er wel mee te maken hebben? Ben je eigenlijk wel heel nieuwsgierig of ik ook iets voor jou kan betekenen? 
Vraag dan een (gratis) Adviesgesprek aan en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.