Blog

Ik help je graag met je rugklachten vanuit TMS, DPS en SOLK

Wel pijn? Géén oorzaak??? Maak kennis met TMS, DPS en SOLK!

TMS, DPS en SOLK…. dat klinkt wel klinisch en ernstig, toch? Ik kan me voorstellen dat je klaar bent met alle stempels die je misschien al gekregen hebt en wellicht niet klopten. Graag vertel ik je hier meer over TMS, DPS en SOLK en misschien herken je jezelf er wel...

Heb wat meer schijt aan.... | Vitalinkra

Schijt aan…

Wat trek jij je aan van anderen en wat doet dat met je? Geeft het meer spanning en zelfs (meer) pijn in je lijf? Wat kan je doen om meer 'schijt aan' te krijgen en wat heeft een roofvogel hiermee te maken? Je leest het in deze blog.

Top of the mountain | Vitalinkra

Lees je lichaam en luister naar jezelf

Je vervelende emoties worden door je hersenen bestempeld als gevaar. Ze reageren op je vervelende emoties door je af te leiden. Ze stoppen je emoties razend snel in de emotie-emmer en leiden je af met bijvoorbeeld pijn. Fysieke pijn, zodat je je emotionele pijn niet voelt....

Review en Blog Marja | Vitalinkra

3 starttips voor voeding & gezondheid

Gastblogger Marja de Jong schrijft o.a. over welke stappen jij zélf kan zetten om gezonder te gaan eten en welke negatieve veranderingen er de afgelopen decennia zijn geweest voor ons en onze voeding.

Ga lekker samen bewegen voor nóg meer plezier! | Vitalinkra

Het belang van bewegen

In deze blog lees je precies waarom je moet bewegen, wie moet bewegen, wat je kunt doen aan beweging, wat de adviezen en richtlijnen zijn en wat bewegen je kan opleveren.

Klinkt het interessant voor je?

Bekijk dan of mijn masterclass ‘Langdurige rugklachten’ iets voor je is of misschien wil je wel graag een gratis gesprek aanvragen.