Over mij

Ik begeleid je met passie van je pijnklachten af

Het goede van frustratie

Mijn frustratie over mijn eigen pijnklachten die niet weggingen en ongrijpbaar leken en die van vele andere mensen, samen met mijn holistische kijk op ons als mens, brachten mij naar Vitalinkra.

Zowel in mijn praktijk voor oefentherapie- Mensendieck*, als als arbo- bedrijfsoefentherapeut en in de neurologisch gerichte Chiropractiepraktijk waar ik gewerkt heb, zag ik veel mensen opknappen. Ook zag ik veel mensen die steeds tijdelijk minder pijn hadden, maar niet pijnvrij werden. Ze bleven daarmee afhankelijk van mij als oefentherapeut. Ik was ervan overtúigd dat het anders kon.

Dat mensen pijnvrij konden worden.

En dáár kwam ik achter met de Pijn Reset Methode (voorheen Triggerpoint Reset Methode)…

Mijn naam is leonoor visker

Ik ben open, empathisch en eerlijk. Woon samen met mijn 2 zoons van 14 en 10 jaar en onze ondeugende, beschermende hond van 2,5 jaar oud.

Thuis vanachter mijn laptop, bij jouw thuis en/of op locatie begeleid ik je graag in gemiddeld 3 maanden van je langdurige en/of chronische pijnklachten af.

Zelf ben ik me al jaren bewust van wat beweging, gezonde voeding mét en vóór je kunnen doen en welke invloed langdurige/acute stress op je hebben. Want fysieke klachten zoals nek-schouder- en rugklachten, Burnout (3×!), te zwaar en moe zijn, veel stress, darmproblemen en geen energie hebben, zijn mij niet vreemd en waren ‘normaal’.

Ik begrijp waar je staat.

En wat gaaf is…

In mijn hele ontdekkingstocht naar waar ik jóu met je pijnklachten het beste mee kon helpen, kwam ik zélf van mijn pijnklachten af!

Dus waarom zou jíj niet van jóuw pijn af kunnen komen met de Pijn Reset Methode?

* Oefentherapie- Mensendieck is een houding- en bewegingstherapie met als uitgangspunt dat je zélf gaat leren hoe je je lichaam het beste kunt gebruiken. 

"Ik wil iedereen laten weten én ervaren dat je zelf een veel grotere bijdrage kunt leveren aan je gezondheid dan jezelf denkt."
- Leonoor Visker -

waarom met mij?

Als jóuw droom is om van je langdurige klachten af te komen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik begeleid je graag met een methode die wérkt. Op een open, eerlijke manier op basis van vertrouwen, waardering en in verbinding. Dat betekent voor jou: dat ik ‘op maat’ werk met een holistische aanpak die op jóu is afgestemd, gericht op jóuw gezondheid, vitaliteit en groei. Samen pakken we het stap voor stap op. Met zorg en kunde help ik je graag zodat jij weer met minder en het liefste zónder pijn alles kunt doen wat je graag wilt doen.

Dankbaar voor deze review van Jolanda na haar pilot traject bij mij!

“Ik ben bij je binnengekomen naar weer een mislukt avontuur bij een fysio. Geen idee wat me te wachten stond, want daar had ik mij niet in verdiept. Voor mij was dit wel goed, want had ik van tevoren geweten, dat ik zo bij mijzelf aan het graven zou, dan was ik het misschien wel uit de weg gegaan. Na de intake, wat direct vertrouwd voelde, er vol voor gegaan. Het Reset-intensive programma was ook intensief, maar wel een hele hoop aha momenten. Vooral de live sessies vond ik erg waardevol. Daar ging ik heel makkelijk de diepte in, door het vertrouwen wat je mij gaf. Ik merkte dat mijn rugpijn wel afnam, maar ik was er nog niet helemaal. Gelukkig houd je na het traject contact met je clienten en kwam je vraag voor mij op het juiste moment of ik met je een Reset dag wilde doen. Deze was erg intensief, maar ook erg verhelderend. Veel negatieve gedachten losgelaten, veel verdriet eruit, maar ook veel gelachen met z’n tweeën. We zijn daarnaast bezig geweest om mijn zelfvertrouwen verder op te bouwen. Bedankt voor je luisterend oor, je hartverwarmende aanwezigheid en vertrouwen in mij! “

Heb jij het gevoel dat ik je kan helpen?

Bekijk dan of mijn workshop ‘Lees je lichaam’ iets voor je is of misschien wil je wel graag een gratis gesprek aanvragen.