Loop je nou nóg met die (pijn)klachten?

… Wil je ook graag weer zélf bepalen wát je wánneer doet in plaats van dat je lijf en je pijn dat bepalen? 

… Ben je kláár met ‘nee’ zeggen tegen je kinderen, partner of vriendinnen/vrienden, omdat je (pijn)klachten weer eens roet in het eten gooien?

… Kláár met de achtbaan van hoop, teleurstelling en frustratie, omdat niets en niemand je écht kan helpen tot nu toe terwijl je ergens weet dat het onzin is dat je nog niet van je pijn af bent? 

TIJD VOOR ANDERE STAPPEN…

WORD WEER PIJNVRIJ!

Herken je het ook dat je leven zó beïnvloed wordt door je (pijn)klachten?

* Je hebt een lang weekend geboekt met je vriendinnen in een heel mooi huisje midden in de natuur. Je leeft er helemaal van op als je eraan denkt! Het enige… je pijn… Het is toch zeker 2 uur rijden en meestal kom je dan amper meer de auto uit. Zou je je draai kunnen vinden in de stoelen en banken in het huisje? Ze lijken goed op de foto’s, maar dat zegt natuurlijk niets. Net als de bedden… Je lichaam zal toch niet wéér roet in het eten gooien? Wanneer houdt je pijn nou eens op te bepalen wat je doet?

* Je bent gisteren voor de zoveelste keer bij je 3
de fysio geweest…Je pijn was gisteren inderdaad misschien wel wat lichter. Alleen is het vandaag in volle glorie alweer terug. Maar ja… wat dan? Je huisarts en het ziekenhuis waren duidelijk: “We kunnen niets vinden, mevrouw. U moet ermee leren leven.” Daar báál je van als een stekker! Je wílt er helemaal niet mee leren leven! Er moet toch een mogelijkheid zijn om er vanaf te komen, ook als er ‘niets aan te doen is’… volgens anderen. Daar geloof je niets van!

* Elke week was je met een gemotiveerde vaste club vriendinnen bij het boksen. Maar je hebt te veel (pijn)klachten en nu lukt dát óók al niet meer. Je bent boos. Boos, omdat iedereen gewoon door kan gaan en jij niet. Boos op je lichaam, op je rug-nek-schouders-hoofdpijn of die verrekte moeheid, omdat die ervoor zorgen dat je niet meer kunt doen wat je wilt doen. Die boosheid voel je al langer sluimeren in je…

* Van de week was het pittig op je werk. Met te weinig collega’s kan jij minder rekening houden met je pijn. Je zet je tanden op elkaar en gaat maar weer door. De tranen staan regelmatig in je ogen door de pijn. Je moest een mevrouw uit bed halen die normaal gesproken met 2 personen geholpen moest worden. Nu in je eentje. Gelukkig is de tillift er wel, maar die is onvoldoende voor jóu. Het lukt je amper om je taken met een glimlach te volbrengen en gaat weer gebroken naar huis.

* Ook je huis is ondertussen een enorme zooi geworden. Het moet allemaal even goed aangepakt worden in plaats van alleen ‘voor ’t zicht’. Je partner en de kinderen begrijpen niet wat je bedoelt en boos pak je de stofzuiger en gaat het zélf doen zodat het nu even goed gebeurt. Na 10 minuten heb je zo’n pijn dat je alleen nog maar voorovergebogen kan blijven staan… Hoe dan?

“Don’t let your mind bully your body”

– auteur onbekend-

Leonoor omdenkend lachend op de stoel

Hoe zou het voor je zijn als je weer kunt doen wat je graag wilt doen?

Coachen kan ook lekker buiten!

* … dus dat je zonder pijn kan genieten van een weekendje weg met je vriendinnen, inclusief de voorpret?

* … dat je gevoel wél klopt en je, ondanks wat anderen zeggen, je wél van je (pijn)klachten af kunt komen?

* … dat je vrijuit kunt sporten met je vriendinnen en je je daardoor fitter en energieker voelt?

* … dat je kunt genieten op je werk, omdat je je werk kunt uitvoeren op de manier waarop jíj dat wilt?

* … dat je het huishouden samen met je partner en kinderen kunt doen en jij ook weer de zwaardere huishoudelijke taken zonder problemen kunt doen?

Zónder pijn je leven leiden is mogelijk! Je hoeft er niet meer te blijven lopen.

Ik leer het je in mijn programma 'Pijnvrij'

Vrouwen rugpijn vrij

Je krijgt in dit programma:

– ca. 12 weken lang mijn 1 op 1 begeleiding

–  Ca.1 mail per week met ‘Pijnvrij ontwikkelingsopdrachten’ incl. feedback en coaching

– 1 keer per 2 weken een live sessie van ca.1,5 – 2 uur, dus ongeveer 6 live sessies

– 1 checkup call 6 weken na het einde van het programma

Wat bereik je met het pijnvrij-programma?

* Dat je geen rekening hoeft te houden met de pijn en dat jíj weer bepaalt wát je doet en wannéér je dat doet. Dat je dus dat lange weekend weg met vriendinnen kunt pakken zónder stress over de autorit, stoelen, bedden, wandelen, shoppen en uiteten. Dat je gewoon weer volop kunt genieten van de tijd met je vriendinnen zónder pijn. Beeld je dat eens in… dat is toch echt waanzinnig?

* Je hoeft niet meer naar de fysio, de huisarts, het ziekenhuis of wie dan ook voor je pijn. Je hebt de oorzaak gevonden én opgelost! Je hebt de kennis en tools in handen om je (pijn)klachten aan te pakken als het wel weer opkomt. Zie je wel? Je kan er wél vanaf komen! Je wist het!

* Het boksen gaat beter dan ooit! Geen pijn vóór, tijdens of ná de les en je ervaart het nu als een uitlaatklep. Na de les voel je je fysiek afgepeigerd en mentaal en emotioneel zo fit als een hoentje! Dit had je 8 weken geleden écht niet verwacht! Je overtreft jezelf met een factor 100! Heerlijk dat je weer voluit kunt sporten!

* Je geniet weer van je werk, van het samenwerken met je collega’s en/of mede-ondernemers. Je kunt je weer focussen op de mensen die je helpt en dat voelt fan-tas-tisch! Ook de mensen om je heen, zowel privé als op je werk merken het verschil en regelmatig vraagt iemand aan je ‘Wat is er met je gebeurd?’. Waarop jij met een brede grijns kan zeggen: “Ik heb geen pijn meer!”

* Iedereen in het gezin heeft haar/zijn taken in het huishouden, óók jij! Je voelt je goed bij die verdeling. In plaats van te creperen van de pijn na 10 minuten, zet je nu een muziekje op en gaan met die banaan! Stofzuigen, ramen lappen, bedden opmaken, wc’s schoonmaken of stoffen… je draait er je hand niet meer voor om. Je kunt het allemaal weer!

Leonoor achter de laptop

Denk je dat dit óók iets voor jou is?

Neem dan contact met me op.

Te mooi om waar te zijn? Onder andere deze vrouwen gingen je voor:

“In de zoektocht naar het doorbreken van de vicieuze cirkel waar ik mij al enkele jaren in bevond, ben ik uiteindelijk bij Leonoor terecht gekomen. Ze heeft me geholpen met het opstellen van doelen die ik graag wil bereiken en een programma opgesteld waarbij ze mij op weg heeft geholpen om deze doelen ook daadwerkelijk te kunnen bereiken.

Wauw, wat was het een bijzondere, avontuurlijke en inspirerende weg die we samen hebben gelopen. In slechts 3 maanden tijd ben ik weer mezelf geworden, weet ik wat ik wil in het leven en heb ik een plan hoe ik dit wil bereiken. De lichamelijke klachten die ik hiervoor had, denk aan hevige rugpijn en strakke band om mijn buik heb ik leren herkennen, erkennen en omzetten naar een hulpmiddel om dicht bij mezelf te blijven.

Het gevolg hiervan is dat ik weer met beide benen in het leven sta en actief bezig ben met wat ik wil in dit leven. En wat blijkt… er komen ineens allemaal dingen op mijn pad, waarvan ik nooit had verwacht dat het zou gebeuren.
Ik voel me weer een vitaal mens die alles aan kan, dankzij de begeleiding van Leonoor!
Herken je je in mijn verhaal? Twijfel niet en neem contact op met Leonoor! Ik kan het je vanuit het diepste van mijn hart aanbevelen!” – Mijke

Mijke's review voor Vitalinkra
Je pijn is écht, je onbewuste brein zorgt ervoor.

“Ik ben bij je binnengekomen na weer een mislukt avontuur bij een fysio. Geen idee wat me te wachten stond, want daar had ik mij niet in verdiept. Na de intake, wat direct vertrouwd voelde, er vol voor gegaan. Het programma was intensief en met een hele hoop aha momenten. Vooral de live sessies vond ik erg waardevol. Daar ging ik heel makkelijk de diepte in, door het vertrouwen wat je mij gaf. Ik merkte dat mijn rugpijn steeds meer afnam. De coachingsdag was erg intensief, maar ook erg verhelderend. Veel negatieve gedachten losgelaten, veel verdriet en boosheid eruit, maar ook veel gelachen met z’n tweeën. We zijn daarnaast bezig geweest om mijn zelfvertrouwen verder op te bouwen. Bedankt voor je luisterend oor, je hartverwarmende aanwezigheid en vertrouwen in mij! Mijn pijn is nagenoeg weg! ” – Jolanda

Veel gestelde vragen

Dit is toch te mooi om waar te zijn?
Volledig te begrijpen dat je dit denkt. Er zijn ondertussen al veel mensen pijnvrij geworden of waarbij de pijn enorm verminderd is, dus waarom zou dat bij jou niet kunnen?

Waarom eerst een adviesgesprek voordat ik met het “Pijnvrij”- programma kan beginnen?
Om te inventariseren of ik verwacht dat het “Pijnvrij”- programma óók voor jou zal gaan werken. Het gesprek is vrijblijvend. Is mijn verwachting dat je er geen baat bij zult hebben, dan geef ik je dat ook aan en ik probeer je altijd tips mee te geven en je door te verwijzen naar iemand waarvan ik verwacht dat die persoon je wel verder kan helpen.
Het gratis gesprek gaat online via Zoom en duurt ongeveer 60 minuten.

Met welke chronische (pijn)klachten kan ik bij je komen?
Met alle (pijn)klachten die onder SOLK vallen. SOLK staat voor Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Dit zijn klachten die minimaal 8-12 weken aanwezig zijn, waar artsen en specialisten geen  ziekte of lichamelijke oorzaak voor kunnen vinden en/of dat ze niet kunnen verklaren dat de klachten aanhouden. Voorbeelden hiervan zijn: rugklachten, nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn, heupklachten, knieklachten, maar ook vermoeidheid, darmklachten, buikpijn en aanhoudende/terugkerende blessures. Het kan ook zeker in combinaties of afwisselend voorkomen.

Behandel je ook acute pijnklachten?
Nee, die behandel ik niet. Mijn passie en specialisatie ligt écht bij het pijnvrij krijgen van mensen met langdurige en chronische (pijn)klachten.

Wat zijn de kosten?

Ik kijk naar wat jíj nodig hebt zodat ik jóu het beste kan begeleiden. Aan de hand van een aantal punten bepaal ik een totaalprijs. De betalingen zijn per maand. Dus mocht er bijvoorbeeld een extra telefoongesprek nodig zijn, dan komt daar met de totaalprijs geen extra factuur van. 

Wordt het vergoed vanuit de ziektekostenverzekering?
Nee, maar de kosten zijn soms wel (deels) aftrekbaar bij de belastingdienst. Dit is natuurlijk wel persoonsafhankelijk.

Kan ik een gemaakte afspraak wijzigen?
Liever niet, omdat dan de hele planning van het complete programma gewijzigd moet worden. Maar uiteraard kunnen er onverwachte gebeurtenissen jou verhinderen. We gaan dan samen kijken naar een passende oplossing. 

Ik weet niet zeker of dit voor mij is.
Als je twijfelt, dan kan je altijd een mailtje sturen (hallo@vitalinkra.nl) dan denk ik graag even met je mee. (Per mail ben ik het beste bereikbaar, mijn telefoon neem ik namelijk niet op als ik met iemand in gesprek ben.)

Heb je fysieke of mentaal emotionele klachten?

Ik deel graag mijn visie met je!

Contact Leonoor van Vitalinkra